Лепенки Derma v10

Лепенки Derma v10

Произведени в Европа.

На 24ч. се носи само по една лепенка. Ефективни лепенки с бързо действие!

Цената от 21лв. за 1 опаковка от 14бр. лепенки и важи до изчерпване на количествата!

Телефон за поръчки и информация: 0895 024 425Повече детайли

Внимание Намалена Цена!
21,00 лв .

37,00 лв .

Внимание: Последни продукти в наличност!
Продуктовата гама с марка Derma v10 е създадена, за да помага по-нежната, по-красивата и чувствителна част от населението на Земята. Продуктите се предлагат в няколко Европейски държави и с всеки изминат ден печелят все повече ревностни привърженици. Фирмата производител залага на качествени продукти на по-ниска цена, а не на по-висока цена заради името на продукта. Уверете се в силата на  лепенки Healthpoint, които ще се слеят с вашата кожа и ще останат незабележими за всички останали с изключение на вас.

Начин на употреба
Преди да нанесете лепенките се уверете, че мястото на което ще ги залепите е почистено и няма косми. Нанася се по една лепенка на едно от следните места: корем, рамо, гръб, горната част на ръката, китка, зад коляното и под свода на стъпалото. Всяка лепенка се сменя на 24ч. Продължителност на курса 2 седмици. Ако след края на курса смятате, че е необходимо, може да направите още един курс.

Предпазни мерки по време на къпане
Не се препоръчва използването на лепенките по време на взимане на вана или къпане в морето (в басейн). По време на вземане на душ не насочвайте струята на водата директно към лепенките. През горещите летни дни в резултат на естественото потене е възможно да настъпи разлепване на лепенките, препоръчваме поставянето на допълнителна обикновена пластер, ако е наложително.

ВНИМАНИЕ
Хора с чувствителна кожа или алергични може да получат зачервявания на кожата, ако това се случи сменете мястото на лепенката с по-малко чувствителна част на тялото. Ако зачервяването не спре, прекратете употребата и се консултирайте с личния Ви лекар.
Ако сте бременна консултирайте се с личния ви лекар преди употреба.

Начин на доставка
Продуктите закупени от онлайн магазина „Здраве и красота” се доставят с фирма еконт на посочения от купувача адрес (може служебен или домашен адрес). Може да заявите желание за доставка до офис при което продукта се доставя до най-близкия офис на еконт до посочения от вас адрес. Куриер от фирма еконт ще се свържи с вас преди доставката.

Плащане:
Ние използваме най-сигурния начин за плащане – Наложен платеж. Плащате при получаването на заявения от вас продукт.

Съдържание :14 броя лепенки Derma v10
Партиден № 220515
Срок на годност: Януари 2019г

Ако сте бременна консултирайте се с личния ви лекар преди употреба. Ако сте бременна консултирайте се с личния ви лекар преди употреба.

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай