Почистване порите на носа - Beauty Formulas

Почистване порите на носа - Beauty Formulas

Cleansing Nose Pore Strips представляват лепенки за ефективно почистване порите на носа. С помощта на лепенките ще успеете да премахнете черните точки на носа ефективно и в дълбочина,  ще отпуши и стегне порите което ще предотвратите повторната им поява. Добри резултати още след първите процедури. Лепенките са дерматологично тествани и хипоалергични! Една кутия има 6 броя стигащи за 3 седмици!

Повече детайли


6,00 лв .

Наличност: Този продукт не е в наличност


Notify me when available

Начин на употреба: За да прилепне безпроблемно лепенката за носа е необходимо предварително носът да бъде навлажнен с вода. Със сухи ръце извадете индивидуалната опаковка на лепенката, скъсайте я и извадете лепенката, отлепете защитното покритие и я залепете върху влажния нос с гладката страна към носа. Притеснете за да залепне по-добре. Оставете лепенката около 10-15мин., когато изсъхне лепенката се втвърдява, ако е залепнала здраво и отлепянето е трудно или болезнено, навлажнете леко с вода. Отлепването е добре да се прави от краищата кум центъра, а не обратното. След като извадите лепенката от индивидуалната и опаковка трябва да бъде използвана моментално.
 
Внимание!!! Да не се използват върху раздразнена, наранена, зачервена от слънцето или много суха кожа, също върху зони чувствителни към ексфолиране. Препоръчва се да се ползват до 2 лепенки на седмица, не повече!

Една опаковка съдържа 6 лепенки

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай