Derma v10 Q10 крем против бръчки

Уникален продукт за дамите след 25 годишна възраст. Спрете стареенето и се доверете на лидера в козметичните продукти Derma v10. Усетете вкусът на лукса сега на достъпна за всяка дама цена.Повече детайли

Намалена Цена!
15,00 лв .

32,00 лв .

Наличност: Този продукт не е в наличност


Notify me when available
Начин на употреба: Измейте и почистете кожата на лицето и шията. Вземете малко количество от крема против бръчки Derma v10 с Q10 и с помощтта на пръстите втрийте нежно крема в кожата. Използвайте крема ежедневно за максимални резултати.

Резултати, които ще постигнете:
1 Ден - усещате кожата тонизирана и по-еластична
4 Ден - кожата ви е дълбоко хидратиране и видимо по-нежна
2 седмица - след втората седмица кожата ви е видимо по-дмладена и защитена срещу следите на времето, дълбоко хидратирана и подхранена.

Кремът Derma v10 с Q10 e  мощно средство за борба с бръчките и петната по лицето в резултат на състаряването на кожата.  Крема съдържа най-модерните средства за борба със следите на времето, а именно Co-ензим Q10, Карнитин, Колаген и витамин Е.

Коензим Q10 присъства във всяка клетка на човешкото тяло и участва в процесите на усвояване и натрупване на енергия. Благодарение на мощната си антиоксидантна активност, Коензим Q10 участва в защитата на човешкия организъм срещу вредното действие на свободните радикали. Количеството му намалява с възрастта, при състояния на повишено психическо и физическо натоварване, при боледуване. Ето защо е подходящо допълнителното приемане на този коензим с кремовете за лице.


Карнитина е отличен хидратан на кожата, а също така спомага за очистването на кожата от мъртвите клетки и нейното регенериране.

Колагена е естествен елемент присъстващ във всяка жива клетка, той спомага за поддържането на еластичността и здравината на кожата. Помага на кожните клетки да се възстановяват и успешно да се борят с физическите и химическите промени в околната среда


Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай