Плащане при доставка
Експресна доставка с еконт
  • Празнуваме 2г. Slimming Aid Evolution

    Празнуваме 2г. Slimming Aid Evolution

    Изминаха вече почти две години, откакто проекта Slimming Aid Evolution стартира. През целия този период имахме изключително много радосни моменти, но разбира се, че имаше и много трудни моменти и не рядко сме се чудили дали има смисъл да продължаваме. Благодарим на подкрепата на нашите приятели, които ни вдъхваха сили и кораж и ни убеждаваха, че в България може да се произвеждат висококачествени продукти и да оцелееш на пазара.

    Изминаха 2 години, в които се учехме от грешките. За тези две години хиляди български жени се довериха на марката AId Evolution, а писмата които получаваме на нашата поща ни карат да сме горди и щастливи.

    Разпространението на нашите продукти беше трудна задача и въпреки, че успявахме да договорим най-ниските цени за доставка, тази допълнителна такса ни тежеше. За това направихме още по-лесен достъпа до нашите продукти, като вече почти 1 000 000 милион български гражданина, могат да се сдобият с продуктите от серията в кварталната аптеки, а това стана благодарение на аптеки Фрамар и аптеки Оптима.

    Ето го и пълния списък с градовете в които към 01.09.2019г. може да откриете нашите продукти: СТАРА ЗАГОРА, СЛИВЕН, СВИЛЕНГРАД, ПЛОВДИВ, ПАВЕЛ БАНЯ, ГЪЛЪБОВО, ГАБРОВО, БУРГАС, РУСЕ

    Но ние не свършваме до тук, защото нашите амбиции стигат още по-далеч, през следващата календарна година, ще се опитаме да увеличим броя на българските граждани до които достигат нашите продукти на поне 1 500 000 човека и ще се опитаме да навлезем на пазара в Гърция и Румъния, където да докажем, че произведеното в България достига най-високите европейски нива.

    Ако желаете вашата аптека или онлайн магазин да продават нашите продукти не се чудете а ни пишете още сега на office@aid-evolution.com .

    В същото време открехваме пред вас нашите читатели и още една завеса. Подготвяме пускането на още един продукти от серията AId Evolution, но за него ще ви споделим може би след два месеца..

Избрани продукти