Плащане при доставка
Експресна доставка с еконт
 • Празнуваме 2г. Slimming Aid Evolution

  Изминаха вече почти две години, откакто проекта Slimming Aid Evolution стартира. През целия този период имахме изключително много радосни моменти, но разбира се, че имаше и много трудни моменти и не рядко сме се чудили дали има смисъл да продължаваме. Благодарим на подкрепата на нашите приятели, които ни вдъхваха сили и кораж и ни убеждаваха, че в България може да се произвеждат висококачествени продукти и да оцелееш на пазара.

 • Slimming Aid Evolution в Аптеки Оптима

  Изключително сме горди да ви информираме, че една от водещите вериги аптеки в Североизточна България - аптеки Оптима се довери на високото качество на продуктите от серия Slimming Aid Evolution. Считано от 9 Май 2019г. може да откриете нашите продукти във всички аптеки Оптима.

 • Slimming Aid Evolution в Аптеки Фрамар

  Много жени ни задават въпроса, могат ли нашите продукти да бъдат закупени в Аптеките. Отговорът е Да ! Нашите продукти могат да бъдат открити в Аптеки „Фрамар“.

 • Първа помощ при целулит

  Над 80% от жените в даден момент от живота си са изложени на заплахата целулит. Обикновено първите следи от портокаловата кожа се появяват около 25-26 годишна възраст. Но в учебниците са описани много случай в които дори момичета на възраст 16 години страдат от целулит.

 • Храни с "отрицателни" или нулеви калории

  Храни с "отрицателни" или нулеви калории

Oще полезни статии