Плащане при доставка
Експресна доставка с еконт
 • Slimming Aid Evolution вече и в аптеки ВАЛЕТА – гр. София

  Slimming Aid Evolution вече и в аптеки ВАЛЕТА – гр. София

  Радваме се да информираме феновете на една от най-дбрите български хранителни добавки за отслабване Slimming Aid Evolution, че считано от 29 Ноември, нашите продукти могат да бъдат открити във всички аптеки от веригата Валета в гр. София.

 • Празнуваме 2г. Slimming Aid Evolution

  Празнуваме 2г. Slimming Aid Evolution

  Изминаха вече почти две години, откакто проекта Slimming Aid Evolution стартира. През целия този период имахме изключително много радосни моменти, но разбира се, че имаше и много трудни моменти и не рядко сме се чудили дали има смисъл да продължаваме. Благодарим на подкрепата на нашите приятели, които ни вдъхваха сили и кораж и ни убеждаваха, че в България може да се произвеждат висококачествени продукти и да оцелееш на пазара.

 • Slimming Aid Evolution в Аптеки Оптима

  Slimming Aid Evolution в Аптеки Оптима

  Изключително сме горди да ви информираме, че една от водещите вериги аптеки в Североизточна България - аптеки Оптима се довери на високото качество на продуктите от серия Slimming Aid Evolution. Считано от 9 Май 2019г. може да откриете нашите продукти във всички аптеки Оптима.

 • Slimming Aid Evolution в Аптеки Фрамар

  Slimming Aid Evolution в Аптеки Фрамар

  Много жени ни задават въпроса, могат ли нашите продукти да бъдат закупени в Аптеките. Отговорът е Да ! Нашите продукти могат да бъдат открити в Аптеки „Фрамар“.

 • Първа помощ при целулит

  Първа помощ при целулит

  Над 80% от жените в даден момент от живота си са изложени на заплахата целулит. Обикновено първите следи от портокаловата кожа се появяват около 25-26 годишна възраст. Но в учебниците са описани много случай в които дори момичета на възраст 16 години страдат от целулит.

Oще полезни статии